Starta loppiscafé i Stockholm och boka mötesrum

Det kan vara riktigt roligt att starta ett eget loppiscafé tillsammans med några andra men det kan kräva en del planering. Då kan man genom helio.se hyra riktigt fina mötesrum över hela Stockholm i spännande design eller teman. I alla de mötesrum som man kan boka via helio.se ingår hjälp med fika, lunch eller kaffe, samt kanske en after work?

Mötas för planering av mysigt loppiscafé

En loppis bör ha ett bra läge så att man kan locka till sig kunder. Satsar man även på ett mysigt café i anslutning till loppisen så blir den mer attraktiv att besöka. Det som är viktigt att tänka på när man startar en loppis med ett café, är att man skaffar tillstånd för servering av ätbart. Ett café räknas som ett livsmedelsföretag och ska registreras hos kontrollmyndigheten. Allt det som man behöver planera kring om man är flera i uppstarten, är perfekt om man kan prata om det tillsammans i ett passande mötesrum. På boneo.se kan man finna fantastiska mötes-, och konferensrum som går att boka över hela Stockholm! Med spännande mötesrum för alla företag på boneo.se, finner man rum högt upp med milsvid utsikt, kaffe som ingår, hög service och moderna unika rum att vara kreativa i.

Lättare att komma på idéer i fina mötesrum

Ett café anslutet till en loppis behöver utrymme och ett kök. Det är något som man främst måste tänka på, samt att resterande lokal passar till loppisverksamheten. Behöver man bygga om ansöker man om bygglov hos kommunen och ska man ha uteservering är det hos Polisen man ansöker om detta. När man sedan ska komma på kreativa idéer är det viktigt med en bra inredning och grundregeln är att möblerna är bekväma och funktionella. Ska man ha till exempel ekologiska bakverk, kan man få inspiration och själv åka runt till ekologiska mysiga caféer i Sverige för att få lite egna idéer. Planerar man sedan i kreativa och moderna mötesrum genom boneo.se är det lättare att få inspiration! Vad sägs om rummet Norris på 17:e våningen med tema efter kända skådespelaren Chuck Norris, Larry med stilren klassisk exklusiv loungestil, eller till exempel Blinky med 1950-talstema?

När man startar ett café med en loppis, är det smart att man ser till att ha ett eget unikt café med personlig prägel. Det som är bra att tänka på är att ett café är en mysig plats att fika på och att man har en tilltalande inredning. Kanske man kan ha ett djungeltema med mycket växter, eller i ekologisk anda eftersom man säljer second hand med loppisprylar? Det som även är viktigt är att man marknadsför sitt loppiscafé genom många digitala och sociala medier. All sådan planering är lätt att ta tag i när man har bokat upp sig i ett mysigt eller elegant och unikt mötesrum. Ett mötesrum genom boneo.se går att boka vid Hötorget, GT Grev Ture, Kista, Slottsbacken, Hornstull, Kista, Kungsholmen och i Sundbyberg. Är man lokaliserad i Malmö kan man även boka upp ett mötesrum i K6 Malmö.mysiga ekologiska caféer i Sverige.

kalle